Klik in de foto voor de laatste Lifestyle & Anti Aging nieuwsbrief.

FOREVER YOUNG? CREËER JE EIGEN BLUE ZONE!
Blauwe Zones zijn plaatsen waar mensen langer en gezonder leven dan ergens anders op de wereld) . De vijf blauwe zones zijn: Het Italiaanse eiland Sardinië, Okinawa in Japan, Loma Linda in Californië geïsoleerde Nicoya in Costa Rica Peninsula, Ikaria, een geïsoleerd Grieks eiland. Maar het is voor de meesten van ons niet weggelegd om daar te wonen. Dus moeten we creatief zijn...
Mensen vragen vaak aan mij waardoor ik zo lang kan blijven doen wat ik doe. Mijn drukke praktijk, mijn lezingen en alles wat daarbij komt kijken. Nu, Ik ben ervan overtuigd dat het komt omdat ik mijn eigen blauwe zone creëer. Gewoon bij mij thuis.  Hoe ik het doe? Je leest het hieronder.

TIEN (GOEDKOPE) TIPS OM JE EIGEN BLUE ZONE TE CREËREN VOOR DE KOMENDE WINTER...

1. Pak iedere zonnestraal mee. Ga naar buiten, kleed je warm aan en laat de zon op je gezicht schijnen. En laat de natuur om je heen op je inwerken. Door daarnaast stevig te lopen gaat het gelukshormoon stromen. Dat gaat vanzelf.

2. Zet ramen en/of de deuren regelmatig open in verband met de goede ionen. Slechte ionen maken ons ziek. Daarom ’s nachts altijd een raam open zetten. Klik hier om meer over ionen te lezen. 

3. Eet niet te veel. Moelijk? Lees in het boekje ‘Welke vitamines doen het voor mij?’ in welke voedingsmiddelen het aminozuur Tryptofaan zit, wat het hongergevoel doet verdwijnen.  Probeer daarbij zoveel mogelijk te ontzuren. Zelf doe ik twee keer per jaar het programma uit mijn boekje ‘Verjong je huid in 21 dagen’.  Daar staat een voedingsprogramma voor drie weken om het lichaam weer eens te laten herstellen, met alle voordelen van dien. Huidverjonging, energie, zin in het leven en zo meer... Lees meer hierover op www.topkuur.nl

4. Doe gezichtsoefeningen. Door de beweging van de spieren in het gezicht, gaat het gelukshormoon stromen én je krijgt er ook nog eens een strakkere huid van. Klik hier voor meer informatie www.topkuur.nl Facelift a la Carte.

5. Doe de massages hetzij met de jadesteen hetzij met de handen, zoals op de Facelift à la Carte kaart. Op www.topkuur.nl lees je alles over de jadesteen en de facelift kaart.

6. Ga schrijven. Koop een lekker dik blocnote met lijntjes. En schrijf álles op. Begin bij je geboorte en daarna naar je kindertijd, de pubertijd, en je volwassen bestaan. Schrijf op waar je blij van wordt en waar je helemaal niet blij van wordt. Hiermee schrijf je het meeste van je af. Het werkt! En wie weet ga je ook nog eens dat boek schrijven waar je altijd al mee rondliep.

7. Volg je passie. Het kan nog. Je bent nooit te oud. Ik kan het zeggen, ik begon mijn passie voor schrijven pas op mijn 60e. Maar ik niet alleen. Er zijn talloze vrouwen en ook mannen, die op latere leeftijd eindelijk hun eigen wensen gingen volgen. En daardoor supergelukkig werden. Weet je niet wat je passie is? Pak je blocnote, trek met je ballpoint een dikke verticale lijn in het midden en zet links waar je blij van wordt en  rechts  waar je absoluut niet blij van wordt.  Uiteindelijk zet je een groot kruis door je tekst aan de rechterkant. Hiermee moet je erachter komen wat je passie is. Het is even wat werk, maar het levert heel veel op! Meer....

8. Zorg dat je in balans komt. Heb je last van uitstelgedrag. Neem de Bach remedie Hornbeam. Heb je last van een minderwaardigheidsgevoel of gebrek aan zelfvertrouwen? Ga de Bach remedie Larch aan de gang. Bach remedies hebben er bij mij voor gezorgd dat ik volledig in balans kwam. Een echte aanrader. Waar je het kunt kopen? Bij de goede drogist of bij Holland & Barret (De Tuinen) of online
via www.bol.com
Wil je meer gemoedsstemmingen aanpakken? Dat kan. Op de bovenstaande Bol-link staan alle Bach bloesemremedies. De handige Bach bloesemkaart, Balans à la Carte kan helpen het maken van je keuze. Klik hier voor meer informatie www.topkuur.nl

9. Maak afspraken met jezelf dat je ervoor gaat. Doe een belofte aan jezelf die je óók aan je beste vriendin zou doen. Zou je haar ooit in de kou laten staan? Nee toch? Nou weet dan dat jij zelf je beste vriendin bent.  Je beste vriendin laat je nóóit in de steek.

10. Last but not least. Laat je niet afleiden door anderen.  Leg je telefoon eens wat vaker weg. Zet hem op de vliegtuigstand. En ga proberen in contact te komen met je eigen ziel. Weet je niet hoe? Loop het bovenstaande rijtje gewoon af. Dan kom je vanzelf in contact met je ziel.  
HET IS NU OF NOOIT!

Op de Topkuur website vind je heel wat tips die kunnen helpen om het leven zo optimaal te leven.


Als je inschrijft op de nieuwsbrief word je regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen. Je bent van harte welkom!

Stuur mij de Lifestyle & Anti Aging Nieuwsbrief

JONG ZIJN IS GEEN KUNST, JONG BLÍJVEN IS EEN ANDER VERHAAL!
Maar hoe kunnen we dat aanpakken? Voeding speelt onder meer een grote rol. Daarom heb ik Verjong je huid in 21 dagen geschreven. Van dit boek is net de zesde druk uit. In de workshops die ik geef, leg ik uit wat je het best kunt doen om je huid zo jong mogelijk te houden, maar dit boek is zo duidelijk dat je het programma ook heel gemakkelijk thuis zelf kan doen. De Facelift methode staat zowel in het boek als op de Facelift à la Carte kaart. Daar staat een compleet natuurlijk facelift programma op, waren vrouwen én man enthousiast over zijn. Lees hier de ervaringen van anderen.

YOUTUBE-FILM: EEN NIEUWE LOOK, EEN NIEUWE START NAAR HET BOEK VERJONG JE HUID IN 21 DAGEN
. Zeven vrouwen deden de facelift oefeningen en massages en daarnaast het 21-daags voedingsprogramma uit het handige boek: Verjong je huid in 21 dagen; het is geen dieet is, maar een levensstijl. Maar alle oefeningen en massages staan voor het gemak ook op de kaart.
Klik hier om de film te zien


Naast het boek Verjong je huid is de Facelift à la Carte kaart speciaal voor thuisgebruik ontwikkeld door Marjo Horn

klik hier voor meer informatie

CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
Kunnen we couperose voorkomen? En osteoporose en een hoge bloeddruk? Ik streef ernaar om mijn cellen zo jong mogelijk houden. Dat doe ik zelf met voeding. Ik haal alle voedingsmiddelen uit het boekje Welke vitamines doen het voor mij? Daar staan niet alleen alle vitamines in, maar ook mineralen en de essentiële aminozuren. Ik haal er zelfs uit hoe ik couperose kan voorkomen en ouderdomsvlekken en ook reumatische klachten. De bloeddruk laag houden is ook zo'n dingetje als we ouder worden. Je kunt er een pilletje voor nemen, maar daar kies ik niet voor. Daarbij wil ik mijn hersenen graag zo lang mogelijk gezond houden. Ik kwam erachter dat wetenschappers ontdekten dat er zoveel voedingsmiddelen zijn om dementie, de ziekte van Alzheimer of Parkinson te bestrijden. Als je dat weet, is de keuze snel gemaakt. Daarom probeer ik dat soort ouderdomsziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Handig is het. En ja, het boekje is nog steeds € 9,95.


DE HANDIGE VOEDINGSGIDS BESTELLEN VIA TOPKUUR.NL OF
VIA DE BOEKWINKEL ISBN 9789078923091

WAT DOET ONTZUREN EIGENLIJK VOOR MIJ?
Ontuzuren is een belangrijk onderdeel van huidverjonging. In het boek Verjong je huid in 21 dagen staat een kuur die je 21 dagen kunt volgen om ervoor te zorgen dat zuren zo weinig mogelijk schade kunnen aanrichten. Het ontzuringsboekje met allerlei wetenswaardigheden over ontzuren kun je gratis aanvragen. Klik in de onderstaande foto. En... doe er je voordeel mee!


Gratis ebook Wat doet onzuren eigenlijk voor mij?


Klik in de foto om het gratis ebook Wat doet ontzuren eigenlijk voor mij aan te vragen

Beauty & lifestyle programma met 7 vrouwen de kuur uit het boek Verjong je huid in 21 dagen.

Life Coach Marjo Horn at 18 and 68.

Verjong je huid in 21 dagen

Beauty, huidverbetering en verjonging van de huid. Iedereen kan er jonger uitzien. Wie zou dat niet willen? Liefst op een natuurlijke manier zonder kunstgrepen. Het 21-daags Verjongingsprogramma is eenvoudig en wat nog belangrijker is, een veilige methode die leidt naar een jonger uiterlijk. Wat sommigen als een voordeel ervaren is dat je ook kunt afvallen tijdens het 21-daagse programma. Maar, waar je bij andere diëten kunt gaan 'tekenen' of ingevallen wangen kunt krijgen, krijg je bij deze kuur juist een gladder gezicht. Door de oefeningen en de massages kun je op gemakkelijke manier een natuurlijke facelift zelf doen, waardoor je strak in je vel blijft..
Verjong je huid in 21 dagen.

Workshops voor bedrijven en particulieren

Marjo geeft workshops, presentaties en lezingen bij (cosmetische)bedrijven en fitness-scholen, maar ook bij personeelsevenementen, zoals ladiesdays. Daarbij wordt ze vaak gevraagd door particulieren voor een vrij-gezellenavond, vriendinnenclubs en meer. Ze komt op locatie om anderen te leren om met haar Facelift à la Carte methode op een leuke manier uiterlijk fit te blijven.
Contact: Allwellpublishing 020-6425103 of stuur een email

Passie en Power, leven met hart en ziel

In haar boek 'Passie en Power, leven met hart en ziel', schrijft Marjo dat je niet slechts één carrière hoeft te hebben. Met vele eigen voorbeelden geeft ze aan dat leeftijd er niets toe doet om een carrière switch te maken. En dat je op iedere leeftijd altijd weer met iets nieuws kunt beginnen om levenslang voldoening te houden. Nadat zij tot haar 54e jaar een reisbureau op Schiphol had, begon ze pas haar loopbaan als litteken- en rimpelspecialist. Na intensieve studies in Zwitserrland, Engeland en Amerika, vestigde Marjo zich als huidspecialist. Pas op haar 60e begon ze met het schrijven van boeken en enkele jaren later startte ze met professioneel filmen.
Facial flex bestellen