Collageen

COLLAGEEN GEBRUIK JE OM DE HUID VOLLER TE MAKEN

VIND JE HET OOK ZO MOEILIJK OM EEN KEUZE TE MAKEN UIT AL DIE SOORTEN COLLAGEEN?

IN HET BOEK FOREVER YOUNG, DE KUNST VAN JONG BLIJVEN OP IEDERE LEEFTIJD LEES JE EROVER!
Deze N2 Marine Collagen gebruik ik zelf. Ik doe er 6 weken mee voor nog geen € 20,00. Aanbevolen wordt: twee capsules per dag. Ik koop het bij Amazon.nl, zie onderstaande link. Het is supergoed en voordelig. Ik gebruik het liefst zeecollageen, omdat ander dierlijk collageen mij niet aanspreekt. Dit product heeft geen bijsmaak.
Wat het allemaal doet?
HUID: het zorgt voor meer elasticiteit, voor vochtherstel en het zorgt voor minder rimpelvorming.
GEWRICHTEN: het houdt gewrichten gesmeerd en daardoor soepel.
BOTTEN: het helpt de dichtheid van mineralen in de botten te verhogen.

ZEECOLLAGEEN VERRIJKT MET MAGNESIUM, VITAMINE C EN HYALURONZUUR

Dit is een voedingssupplement op basis van gehydrolyseerd collageen, vitamine C en hyaluronzuur. Vitamine C draagt bij tot een normale vorming van het collageen voor betere werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Je doet 6 weken met deze pot marine collageen. Echt doen. Je zult er geen spijt van hebben.

Hyaluronzuur met vitamine C 20%, vitamine E geschikt voor Microneedling

Kopen bij Amazon.nl
Serum: Hyaluronzuur met 20% vitamine C en vitamine E. De best beschikbare vorm van vitamine C./

Hyaluronzuur met vitamine C 20%, vitamine E geschikt voor Miconeedling

  • De beste beschikbare vorm van vitamine C: Sylk vitamine C serum bevat vitamine C van de hoogste kwaliteit in een concentratie van 20%, gecombineerd met puur veganistisch hyaluronzuur en vitamine E, om je huid effectief te verjongen, te verstevigen, verouderingsverschijnselen te verminderen en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en verontreiniging. Dit product kan dagelijks worden gebruikt, ook als basis voor make-up.
  • Anti-aging serum voor gezicht, decolleté en oogcontour voor mannen en vrouwen: Sylk vitamine C serum is geschikt voor de behandeling van rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en vlekken veroorzaakt door leeftijd of zon. Het vermindert en vermindert onzuiverheden van de huid en verwijdert pigmentvlekken. De formule werkt huidverstevigend, helpt rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen en zorgt voor een frisse, stralende teint.
  • Collageen en hydraterende verzorging: Sylk Vitamine C serum dringt snel en diep in de huid door en ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een onmiddellijke optimalisatie van het vocht en het vochtvasthoudend vermogen, wat voor alle huidtypes een zegen is. Omdat de droge huid sneller veroudert, bevordert een vochtinbrengende gezichtsverzorging het anti-aging-proces.
  • Voor alle huidtypes: Onze fijn geraffineerde organische vitamine C-formule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid en het veroorzaken geen roodheid of irritatie. Na slechts enkele weken zul je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.

Dit boek kan je leven mooi veranderen!

FOREVER YOUNG, EEN LEVENSSTIJL OM BIOLOGISCH ZO JONG MOGELIJK TE BLIJVEN
In mijn nieuwste boek Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd leg ik uit hoe ík, inmiddels vér over de 70, biologisch jong bleef. Om jou te informeren geef ik de tips hoe ik mijn hals redelijk glad hield en mijn ogen zelf een ooglift gaf. En ook hoe ik mijn haar nog steeds gezond houd. Daarnaast geef ik aan wat ik deed om van een snoepverslaving, een rookverslaving én een drankverslaving af te komen en hoe ik mijn huid, mijn lichaam én ook mijn relatie gezond houd. Ik vind het fijn om mensen de weg te wijzen. Daarom lees je alles in dit boek. Het is op een gemakkelijk leesbare manier geschreven. Het zijn niet alleen adviezen om het leven zo aangenaam mogelijk te maken, maar ook tips voor als je niet goed kunt slapen of veel haartuitval hebt of regelmatig geestelijke of lichamelijke pijn hebt. Voor mensen die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben of last van uitstelgedrag zijn er ook oplossingen te vinden in dit boek. In de uitgebreide alfabetische index vind je alles heel snel terug.

Kopen bij Amazon.nl
Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd. bestellen via Amazon
Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd bestellen via Bol.com