Brahmi voor beter geheugen

Brahmi gebruik je voor een beter geheugen!
Het is geheugenversterkend.
Daarnaast geeft het meer ontspanning!

Brahmi gebruik je voor een beter geheugen; het is geheugenversterkend.
Daarnaast geeft het meer ontspanning!

  • Brahmi wordt ook wel geheugen- of concentratieplant genoemd. Het heeft een hoge biologische beschikbaarheid en is een van de oudste en bekendste planten uit de ayurvedische natuurlijke historie.
  • Brahmi is een Aziatische moerasplant en bevat veel waardevolle ingrediënten. Deze omvatten saponinen, vitamine A, B, E, K, alkaloïden, secundaire plantensubstanties, flavonoïden, triterpenen en mineralen.
  • De ingrediënten hebben ontstekingsremmende, antioxidatieve (anti-verouderingseffecten) en stressverlagende effecten.
  • De saponinen ondersteunen de hersenfuncties (leerbaarheid, informatieverwerking), daarom wordt Brahmi ook wel geheugenplant genoemd.
  • Vrij van magnesiumstearaat, dioxiden, kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen. Lactose-, fructose-, gluten- en GMO-vrij. Van USDA gecontroleerde teelt en ISO gecertificeerde verwerking.

Dit product bestellen via Amazon.nl

Veiligheidsinformatie

Geschikt voor diabetici. Kan misselijkheid en frequente stoelgang veroorzaken. Kan de effecten van andere medicijnen verzwakken.

Ingrediënten

600 mg capsule, gevuld met 500 mg Brahmi-poeder, veganistische HPMC-capsulehuls

Wijze van inname

2 capsules met voldoende vloeistof, bij voorkeur bij de maaltijd

Juridische disclaimer

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor medicijnen, maar mogen alleen als ondersteuning worden gebruikt. Zorg ervoor dat u gevarieerd eet en voldoende beweegt. We mogen geen garantie of belofte doen om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Pas op voor allergieën voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van kleine kinderen houden! Koel en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.