Gezichtsborstel

Een gezonde huid begint met een grondige reiniging. De elektrische gezichtsborstel is daarom de perfecte aanvulling op je skincare routine. De gezichtsreinigingsborstel reinigt de huid tot diep in de poriën en vermindert daardoor onzuiverheden, verkleint de poriën en werkt anti-aging. Met als resultaat een stralende, egale huid die blaakt van gezondheid. Klein apparaat, groot resultaat!

▶ Diepe reiniging

De voorkant van de gezichtsreinigingsborstel is voorzien van zachte, siliconen borsteltjes. Deze zijn huidvriendelijk, antibacterieel en reinigen je huid op een zachte on onschadelijke manier tot diep in de poriën. Deze gezichtsborstel masseert het reinigingsproduct dieper in de huid, waardoor de huid grondig maar teder gereinigd wordt.

Gemakkelijk bestellen van de elektrische gezichtsborstel

Wat zijn de voordelen van reinigen met de gezichtsborstel?

✔ Verwijdert (hevige) make-up moeiteloos
✔ Verwijdert dode huidcellen
✔ Vermindert onzuiverheden/oneffenheden

✔ Verkleint de poriën
✔ Zorgt voor een betere opname van skincare producten

▶ Werkt anti-aging

De achterkant van de elektrische gezichtsborstel bestaat uit een geribbeld oppervlak dat speciaal ontworpen is voor het verfijnen van lijntjes en rimpels. Het gebruik van de gezichtsborstel stimuleert bovendien de bloedcirculatie, wat zorgt voor een elastische en strakkere huid.

▶ Gezichtsmassage

De onderkant van de gezichtsreinigingsborstel bestaat uit een zilver gekleurd deel dat zich perfect leent voor een gezichtsmassage. Het voelt fijn en fris en geeft je huid een echte opkikker. Vooral als je er wat moe uitziet is dit de perfecte manier om je huid wakker te schudden!

Draadloos opladen

De luxe elektrische gezichtsborstel kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel met dockingstation. De gezichtsborstel kun je draadloos opladen door deze in de dockingstation te plaatsen, handig!

Handig & compact

Het elegante design maakt dat de gezichtsborstel fijn in gebruik is, in een handomdraai heb je een gereinigde huid! Dankzij het compacte design neem je de gezichtsreinigingsborstel ook gemakkelijk mee, zo kun je ook op vakantie genieten van een stralende huid.

Pluspunten

✅ Snelle en diepe reiniging van de huid

✅ Zacht voor de huid; beschadigt de huid niet

✅ Draadloos opladen

✅ Handzaam en compact design

✅ Volledig waterdicht

 

Gemakkelijk bestellen van de elektrische gezichtsborstel
Forever Young van Marjo Horn
De anti aging geeft tips om jong te blijven!

Ouderdomsverschijnselen doen verdwijnen met Facial Flex?
Verslapping van de gelaats-, hals- en kinspieren bestrijden? De dubbele kin weer opspannen? Is dat mogelijk zonder plastische chirurgie? Met Facialflex het eerste apparaat voor gelaatsoefeningen, gunt u zich op de meest natuurlijke manier een facelift. Inderdaad, volgens de aanbevelingen van de Amerikaanse fabrikant is het voldoende tweemaal twee minuten per dag en gedurende twee maanden te oefenen om gelaats-, hals- en kinspieren weer op te spannen.
Lees meer….