Hyaluronzuur

Hyaluronzuur met vitamine C 20%, vitamine E geschikt voor Miconeedling

  • De beste beschikbare vorm van vitamine C: Sylk vitamine C serum bevat vitamine C van de hoogste kwaliteit in een concentratie van 20%, gecombineerd met puur veganistisch hyaluronzuur en vitamine E, om je huid effectief te verjongen, te verstevigen, verouderingsverschijnselen te verminderen en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en verontreiniging. Dit product kan dagelijks worden gebruikt, ook als basis voor make-up.
  • Anti-aging serum voor gezicht, decolleté en oogcontour voor mannen en vrouwen: Sylk vitamine C serum is geschikt voor de behandeling van rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en vlekken veroorzaakt door leeftijd of zon. Het vermindert en vermindert onzuiverheden van de huid en verwijdert pigmentvlekken. De formule werkt huidverstevigend, helpt rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen en zorgt voor een frisse, stralende teint.
  • Collageen en hydraterende verzorging: Sylk Vitamine C serum dringt snel en diep in de huid door en ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een onmiddellijke optimalisatie van het vocht en het vochtvasthoudend vermogen, wat voor alle huidtypes een zegen is. Omdat de droge huid sneller veroudert, bevordert een vochtinbrengende gezichtsverzorging het anti-aging-proces.
  • Voor alle huidtypes: Onze fijn geraffineerde organische vitamine C-formule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid en het veroorzaken geen roodheid of irritatie. Na slechts enkele weken zul je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.
Amazon bestelknop
20% vitamine C, Hyaluronzuur en vitamine E

Deze rijke hyaluronzuur met vitamine C, vitamine E en jojoba-olie is geschikt voor gebruik bij microneedling.

  • De perfecte vochtinbrenger: Hyaluronzuur helpt tot 370% meer vocht op te slaan dan zelfs de collageeneiwitmolecul, wat ze tot een “super-vochtinbrengende dispenser” maakt, die helpt om fijne lijntjes te verminderen door uitdroging. Vitamine C draagt bij aan de bescherming tegen vrije radicalen en vitamine E helpt ontstekingen te verminderen, terwijl het nog meer vocht geeft.
  • ✅ 100% zuiver hyaluronzuur met vitamine C en met speciale anti-aging ingrediënten die de vochtinbrengende eigenschappen van het hyaluronzuur nog versterken en activeren, is ons hyaluronzuurserum speciaal geformuleerd om de sterke vochtinbrengende werking van het hyaluronzuur te versterken – voor een glad, zijdeachtig gevoel zowel direct als uren na aanbrengen.
  • ✅ COLLAGEN EN VOCHTINGSVERZORGING: Sylk Hyaluronserum dringt snel en diep in de huid door en ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een onmiddellijke optimalisatie van het vocht en het vochtvasthoudend vermogen, wat voor alle huidtypes een zegen is. Omdat de droge huid sneller veroudert, bevordert een vochtinbrengende gezichtsverzorging het anti-aging-proces.
  • ✅ Voor alle huidtypes: onze fijn geraffineerde organische hyaluronformule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid te zijn en geen roodheid of irritatie te veroorzaken. Na slechts enkele weken zul je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.
Hyaluronzuur met vitamine C, vitamine E en jojobaolie
De perfecte vochtinbrenger: Hyaluronzuur helpt tot 370% meer vocht op te slaan dan zelfs de collageeneiwitmolecul, wat ze tot een "super-vochtinbrengende dispenser" maakt, die helpt om fijne lijntjes te verminderen door uitdroging. Vitamine C draagt bij aan de bescherming tegen vrije radicalen en vitamine E helpt ontstekingen te verminderen, terwijl het nog meer vocht geeft.
  •  Voor alle huidtypes: deze fijn geraffineerde organische hyaluronformule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid te zijn en geen roodheid of irritatie te veroorzaken. Na slechts enkele weken kun je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.
Bestellen via Amazon.nl