Hartritme

Hartritmestoornissen verminderen met Trompcardin
Tromcardin helpt velen bij hartritmestoornissen.

TromCardin complex

Het hart zorgt als motor van ons cardiovasculaire systeem voor de verzorging van alle lichaamscellen met de noodzakelijke voedingsstoffen en zuurstof door het bloed door de potten te pompen. Daarvoor zijn mineralen noodzakelijk. De hartslag wordt veroorzaakt door de elektrische stimulatie van de hartspiercellen. De basis voor deze opwinding is een permanente vervanging van mineralen natrium calcium en magnesium binnen en buiten de cellen. Daarvoor moeten deze stoffen in een gedefinieerde verhouding aanwezig zijn. Als deze uitgebalanceerde verhouding verstoord, kunnen er na aan het hart onregelmatigheden in de hartslag ontstaan. Hier spreekt men dan door hartritmestoornissen die vaak ook door patiënten als hartgras of hartstruikelen worden waargenomen.

In bijzondere belastingssituaties of bij langdurige stress kunnen hartgras of hartritmestoornissen optreden. Omdat stress een mineralenrover is, is de behoefte aan kalium en magnesium hoger.

Wat is inbegrepen in TromCardin complex
Ingrediënten (declaratie volgens wett): magnesium-laspartat dihydrat kaliumchloride vulstof microkristallijne cellulose hydroxypropylmethylcellulose magnesiumoxide coenzym Q10 nicotinamid cyanocobalamine folazuur afscheidingsmiddel talkum magnesiumzout van voedingsvetzuren vochthoudende glycerine kleurstof 171 
TromCardin complex is gluten- en lactosevrij en bevat geen conserveringsmiddelen of ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Kopen bij Amazon.nl
Tromcardin voor een rustig hart!

Hyaluronzuur voor een zachtere en vollere huid!

Hyaluronzuur met vitamine C 20%, vitamine E geschikt voor Miconeedling

  • De beste beschikbare vorm van vitamine C: Sylk vitamine C serum bevat vitamine C van de hoogste kwaliteit in een concentratie van 20%, gecombineerd met puur veganistisch hyaluronzuur en vitamine E, om je huid effectief te verjongen, te verstevigen, verouderingsverschijnselen te verminderen en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en verontreiniging. Dit product kan dagelijks worden gebruikt, ook als basis voor make-up.
  • Anti-aging serum voor gezicht, decolleté en oogcontour voor mannen en vrouwen: Sylk vitamine C serum is geschikt voor de behandeling van rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en vlekken veroorzaakt door leeftijd of zon. Het vermindert en vermindert onzuiverheden van de huid en verwijdert pigmentvlekken. De formule werkt huidverstevigend, helpt rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen en zorgt voor een frisse, stralende teint.
  • Collageen en hydraterende verzorging: Sylk Vitamine C serum dringt snel en diep in de huid door en ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een onmiddellijke optimalisatie van het vocht en het vochtvasthoudend vermogen, wat voor alle huidtypes een zegen is. Omdat de droge huid sneller veroudert, bevordert een vochtinbrengende gezichtsverzorging het anti-aging-proces.
  • Voor alle huidtypes: Onze fijn geraffineerde organische vitamine C-formule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid en het veroorzaken geen roodheid of irritatie. Na slechts enkele weken zul je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.
Kopen bij Amazon.nl
20% vitamine C, Hyaluronzuur en vitamine E