Microneedling

Microneedling voor het vervagen van rimpels

De Dr. Pen M8 Microneedling dermapen is een apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling therapie.

 • 1. Vervaging van rimpels, vermindering van acne- en chirurgische littekens;
  2. Produceer collageen en elastine, verjongt de huid;
  3 Verfijning van de poriën;
  4. Versteviging van de huid
  5. Vervaging  van rimpels en fijne lijntjes;
  6. Verminderen van haaruitval 
Microneedling_M8
 • Veilig en gemakkelijk】Gebruik elke keer een nieuwe naald (wordt geleverd met een gratis 12PIN naald), niet opnieuw gebruiken. Deel cartridges niet met anderen, vermijd kruisinfecties. Door de verstelbare lengte van de micronaalden (0,25 mm tot 2,5 mm) kun je maximale resultaten behalen op alle delen van de huid.
 • 【Instelbare snelheid en hoge absorptie】6 hoge snelheidsniveaus en hoge snelheid automatische rol, tot 8000 ~ 18000 tpm, deze verticale beweging met hoge snelheid om pijn te minimaliseren, huidopname kan bereik meer dan 40 keer, en verbeter het acnelitteken met meer dan 50%.
 • Gebruik】Na de behandeling is het gezicht rood en enigszins warm, maak je geen zorgen, het is een normaal verschijnsel van bloedcirculatie. Gebruik de volgende twee dagen bijvoorbeeld Infadolan crème of een andere helende crème. 
 • Laad na ontvangst 4-6 uur op totdat het groene lampje brandt en druk vervolgens 2 seconden lang op om IN / UIT te schakelen.t
Microneedling pen M8 bestellen

ONDERSTAAND DE INSTALLATIE VIDEO MICRONEEDLING PEN M8

Microneedling pen M8 bestellen

Hyaluronzuur met vitamine C 20%, vitamine E geschikt voor Miconeedling

 • De beste beschikbare vorm van vitamine C: Sylk vitamine C serum bevat vitamine C van de hoogste kwaliteit in een concentratie van 20%, gecombineerd met puur veganistisch hyaluronzuur en vitamine E, om je huid effectief te verjongen, te verstevigen, verouderingsverschijnselen te verminderen en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en verontreiniging. Dit product kan dagelijks worden gebruikt, ook als basis voor make-up.
 • Anti-aging serum voor gezicht, decolleté en oogcontour voor mannen en vrouwen: Sylk vitamine C serum is geschikt voor de behandeling van rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en vlekken veroorzaakt door leeftijd of zon. Het vermindert en vermindert onzuiverheden van de huid en verwijdert pigmentvlekken. De formule werkt huidverstevigend, helpt rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen en zorgt voor een frisse, stralende teint.
 • Collageen en hydraterende verzorging: Sylk Vitamine C serum dringt snel en diep in de huid door en ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een onmiddellijke optimalisatie van het vocht en het vochtvasthoudend vermogen, wat voor alle huidtypes een zegen is. Omdat de droge huid sneller veroudert, bevordert een vochtinbrengende gezichtsverzorging het anti-aging-proces.
 • Voor alle huidtypes: Onze fijn geraffineerde organische vitamine C-formule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid en het veroorzaken geen roodheid of irritatie. Na slechts enkele weken zul je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.
Hyaluronzuur bestellen