Siliconenborstel

Een gezonde huid begint met een grondige reiniging. De elektrische gezichtsborstel is daarom de perfecte aanvulling op je skincare routine. De gezichtsreinigingsborstel reinigt de huid tot diep in de poriën en vermindert daardoor onzuiverheden, verkleint de poriën en werkt anti-aging. Met als resultaat een stralende, egale huid die blaakt van gezondheid. Klein apparaat, groot resultaat!

▶ Diepe reiniging

De voorkant van de gezichtsreinigingsborstel is voorzien van zachte, siliconen borsteltjes. Deze zijn huidvriendelijk, antibacterieel en reinigen je huid op een zachte on onschadelijke manier tot diep in de poriën. Deze gezichtsborstel masseert het reinigingsproduct dieper in de huid, waardoor de huid grondig maar teder gereinigd wordt.

Gemakkelijk bestellen van de elektrische gezichtsborstel

Wat zijn de voordelen van reinigen met de gezichtsborstel?

✔ Verwijdert (hevige) make-up moeiteloos
✔ Verwijdert dode huidcellen
✔ Vermindert onzuiverheden/oneffenheden

✔ Verkleint de poriën
✔ Zorgt voor een betere opname van skincare producten

▶ Werkt anti-aging

De achterkant van de elektrische gezichtsborstel bestaat uit een geribbeld oppervlak dat speciaal ontworpen is voor het verfijnen van lijntjes en rimpels. Het gebruik van de gezichtsborstel stimuleert bovendien de bloedcirculatie, wat zorgt voor een elastische en strakkere huid.

▶ Gezichtsmassage

De onderkant van de gezichtsreinigingsborstel bestaat uit een zilver gekleurd deel dat zich perfect leent voor een gezichtsmassage. Het voelt fijn en fris en geeft je huid een echte opkikker. Vooral als je er wat moe uitziet is dit de perfecte manier om je huid wakker te schudden!

Draadloos opladen

De luxe elektrische gezichtsborstel kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel met dockingstation. De gezichtsborstel kun je draadloos opladen door deze in de dockingstation te plaatsen, handig!

Handig & compact

Het elegante design maakt dat de gezichtsborstel fijn in gebruik is, in een handomdraai heb je een gereinigde huid! Dankzij het compacte design neem je de gezichtsreinigingsborstel ook gemakkelijk mee, zo kun je ook op vakantie genieten van een stralende huid.

Pluspunten

✅ Snelle en diepe reiniging van de huid

✅ Zacht voor de huid; beschadigt de huid niet

✅ Draadloos opladen

✅ Handzaam en compact design

✅ Volledig waterdicht

 

Gemakkelijk bestellen van de elektrische gezichtsborstel

Hyaluronzuur met vitamine C 20%, vitamine E geschikt voor Miconeedling

  • De beste beschikbare vorm van vitamine C: Sylk vitamine C serum bevat vitamine C van de hoogste kwaliteit in een concentratie van 20%, gecombineerd met puur veganistisch hyaluronzuur en vitamine E, om je huid effectief te verjongen, te verstevigen, verouderingsverschijnselen te verminderen en de huid te beschermen tegen oxidatieve stress en verontreiniging. Dit product kan dagelijks worden gebruikt, ook als basis voor make-up.
  • Anti-aging serum voor gezicht, decolleté en oogcontour voor mannen en vrouwen: Sylk vitamine C serum is geschikt voor de behandeling van rimpels, fijne lijntjes, hyperpigmentatie en vlekken veroorzaakt door leeftijd of zon. Het vermindert en vermindert onzuiverheden van de huid en verwijdert pigmentvlekken. De formule werkt huidverstevigend, helpt rimpels en ouderdomsvlekken te verminderen en zorgt voor een frisse, stralende teint.
  • Collageen en hydraterende verzorging: Sylk Vitamine C serum dringt snel en diep in de huid door en ondersteunt de vorming van collageen, de bouwsteen voor een jeugdige, kreukvrije huid. Bovendien zorgen de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een onmiddellijke optimalisatie van het vocht en het vochtvasthoudend vermogen, wat voor alle huidtypes een zegen is. Omdat de droge huid sneller veroudert, bevordert een vochtinbrengende gezichtsverzorging het anti-aging-proces.
  • Voor alle huidtypes: Onze fijn geraffineerde organische vitamine C-formule is niet te overtreffen als het gaat om zacht voor de huid en het veroorzaken geen roodheid of irritatie. Na slechts enkele weken zul je al een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, meer levendigheid en glans van de huid en een vermindering van zonnevlekken en verkleuringen merken. Het serum is dermatologisch getest en is geschikt voor alle huidtypes.
20% vitamine C, Hyaluronzuur en vitamine E

Ouderdomsverschijnselen doen verdwijnen met Facial Flex?
Verslapping van de gelaats-, hals- en kinspieren bestrijden? De dubbele kin weer opspannen? Is dat mogelijk zonder plastische chirurgie? Met Facialflex het eerste apparaat voor gelaatsoefeningen, gunt u zich op de meest natuurlijke manier een facelift. Inderdaad, volgens de aanbevelingen van de Amerikaanse fabrikant is het voldoende tweemaal twee minuten per dag en gedurende twee maanden te oefenen om gelaats-, hals- en kinspieren weer op te spannen.
Lees meer….

Facial flex bestellen