Collageen

COLLAGEEN GEBRUIK JE OM DE HUID VOLLER TE MAKEN

VIND JE HET OOK ZO MOEILIJK OM EEN KEUZE TE MAKEN UIT AL DIE SOORTEN COLLAGEEN?

IN HET BOEK FOREVER YOUNG, DE KUNST VAN JONG BLIJVEN OP IEDERE LEEFTIJD LEES JE EROVER!
Deze Marine Collagen gebruik ik zelf en is echt geweldig. Je doet er 6 weken mee voor nog geen € 20,00. Aanbevolen wordt: twee capsules per dag. Dit fantastische product is te koop bij Amazon.nl, zie onderstaande link. Het is supergoed en voordelig.  Zelf gebruik ik  marinecollageen (zeecollageen), omdat ander dierlijk collageen mij niet aanspreekt. Dit product heeft geen bijsmaak.
Wat het allemaal doet?
HUID: het zorgt voor meer elasticiteit, voor vochtherstel en het zorgt voor minder rimpelvorming.
GEWRICHTEN: het houdt gewrichten gesmeerd en daardoor soepel.
BOTTEN: het helpt de dichtheid van mineralen in de botten te verhogen.

ZEECOLLAGEEN VERRIJKT MET HYALURONZUUR, VITAMINE C EN VITAMINE E

Dit is een voedingssupplement op basis van gehydrolyseerd collageen, vitamine C en hyaluronzuur. Vitamine C draagt bij tot een normale vorming van het collageen voor betere werking van bloedvaten, botten, kraakbeen, tandvlees, huid en tanden. Je doet 6 weken met deze pot marine collageen.
Echt doen. Je zult er geen spijt van hebben

Amazon bestelknop
Marine collageen bestellen voor een vollere huid

Dit boek kan je leven mooi veranderen...

FOREVER YOUNG, EEN LEVENSSTIJL OM BIOLOGISCH ZO JONG MOGELIJK TE BLIJVEN
In mijn nieuwste boek Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd leg ik uit hoe ík, inmiddels vér over de 70, biologisch jong bleef. Om jou te informeren geef ik de tips hoe ik mijn hals redelijk glad hield en mijn ogen zelf een ooglift gaf. En ook hoe ik mijn haar nog steeds gezond houd. Daarnaast geef ik aan wat ik deed om van een snoepverslaving, een rookverslaving én een drankverslaving af te komen en hoe ik mijn huid, mijn lichaam én ook mijn relatie gezond houd. Ik vind het fijn om mensen de weg te wijzen. Daarom lees je alles in dit boek. Het is op een gemakkelijk leesbare manier geschreven. Het zijn niet alleen adviezen om het leven zo aangenaam mogelijk te maken, maar ook tips voor als je niet goed kunt slapen of veel haartuitval hebt of regelmatig geestelijke of lichamelijke pijn hebt. Voor mensen die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben of last van uitstelgedrag zijn er ook oplossingen te vinden in dit boek. In de uitgebreide alfabetische index vind je alles heel snel terug.