Gezichtsverstrakking

Hoe krijgt je gezicht weer een V-shape?

Om het gezicht, de hals en de kaaklijn te verstrakken werk ik als anti aging specialist al jaren met microcurrent. Twintig jaar geleden maakte ik daar voor de eerste keer kennis mee in Engeland. Veel Engelse vrouwen en mannen doen deze behandelingen in de beauty salons. De NuFace is een apparaat dat je thuis zelf kunt gebruiken, waarmee de huid strakker wordt. 

Met de NuFace Mini heb je alle voordelen van een microstroom behandeling verpakt in een klein draagbaar en krachtig apparaatje. De reisvriendelijke mini is de perfecte face-lift 

  • Natuurlijke en niet-invasieve face-lift met behulp van microstroom-technologie
  • Zichtbare resultaten, die langdurig zichtbaar blijven bij blijvend gebruik
  • Gemakkelijk te gebruiken in slechts 5 minuten per dag
  • Veilig en effectief voor alle huidtypes en leeftijden, thuis of on-the-go.
  • In de schoonheidssalons betaal je voor microcurrent behandelingen meestal hoge bedragen. Dit microcurrent-apparaatje voor thuisgebruik geeft je de kans om een aantal keer per week aan je gezicht en hals te werken met prachtige resultaten.

    Zo krijgt je gezicht weer een V-Shape en zal je hals weer strakker worden..

De NuFACE mini is een gemakkelijk te gebruiken, microstroom-only apparaat. 

Het bekroonde, voor meerdere oplossingen inzetbare apparaatje werkt op basis van een microstroom van 335 uA en is door de FDA goedgekeurd. Uit klinisch studies blijkt een betere gezichtscontour en huidtoon en verminderde rimpels, waardoor je er stralender en tevens jonger uitziet.

Gebruiksaanwijzing voor het gezicht

Gebruiksaanwijzing voor de hals

Dit boek kan je leven mooi veranderen!