Huidkammen

WAT IS HUIDKAMMEN?

Huidkammen heeft te maken met de fascia. Wetenschappers leren nog steeds over de fascia. In feite is er veel discussie over de officiële definitie.

Het is echter algemeen aanvaard dat fascia een doorlopende laag bindweefsel is die al je spieren, botten, organen en zenuwen bedekt. Het is meestal gemaakt van collageen en het helpt je lichaam vorm te geven.

De continue aard van fascia helpt je lichaamsdelen te bewegen. Fascia hecht, omsluit en scheidt spieren en andere inwendige organen, waardoor deze structuren door het lichaam kunnen schuiven en bewegen.

Wanneer fascia gezond is, is het flexibel genoeg om te draaien, glijden en buigen. Maar ontsteking en trauma kunnen de fascia strakker maken en pijn veroorzaken. Bovendien bevat fascia veel zenuwen die gevoelig zijn voor pijn.

We kunnen de fascia masseren. Je kunt dat doen met de Fascia Blaster, maar het kan net zo goed met deze jadekam. Hierbij wordt de bloedtoevoer naar de bovenste huidlagen geactiveerd en wordt de fascia steeds gezonder. Het gevolg van fascia massage is dat onze huid gaat stralen en een natuurlijke glow krijgt.

Oh ja, en vergeet niet de hoofdhuid hiermee te masseren. Dat is geweldig om het haar gezond te maken en te houden. Supergemakkelijk!

Huidkammen doe je om het bindweefsel gezond te houden. De jade kam helpt om een goede doorbloeding te krijgen, waardoor de huid nieuw collageen aanmaakt.