Infadolan

INFADOLAN IS EEN WONDERCRÈME

Infadolan crème

INFADOLAN CRÈME, EEN WONDERMIDDEL VOOR DE HUID
Geschikt voor álle huidtypes.Het wordt over het algemeen gebruikt als nachtcrème. Infadolan is een medische, beschermende crème dient voor een snellere regeneratie van de huid. Het bevat onder meer vitamine A, vitamine D.  Vitamine A voorkomt huidproblemen. Daarnaast werkt deze vitamine actief tegen huidveroudering. Vitamine D versterkt het immuunsysteem. Infadolan bevat tevens zink , dat mild bloedstelpend werkt. Het oxyde van het zink is onder meer ontstekingswerend. 
Daarnaast bevat Infadolan  lanoline, wat een opmerkelijk vochtinbrengende werking heeft en bij regelmatig gebruik voor een zachte en vitale huid zorgt.  Het is zeer nuttig om de littekens en/of rimpeltjes met deze helende crème in te smeren na gebruik van microneedling. 

De ingrediënten van Infadolan zijn per 30 gram:  Retinol acetaat (vitamine A): 48 000 IU  Vit. D2: 9 000 IU  De zalfbasis is witte was, natuurlijke lanoline en witte vaseline. Sommige mensen hebben bedenkingen over het gebruik van lanoline of vaseline, maar wij kunnen zeggen dat zowel de lanoline als de vaseline, uitstekende producten zijn om te verhinderen dat de natuurlijke huidvochtigheid ontsnapt. 
In het land van herkomst, de Tsjechische Republiek wordt deze zalf voorgeschreven voor eerstegraads brandwonden om de huid te beschermen tegen uitdrogen. 
Infadolan bevat geen alcohol en geen parabenen.

De prijs is € 11,95 bestellen bij Topkuur.nl

Infadolan voor een gezonde, stralende huid

Dit boek kan je leven mooi veranderen...

FOREVER YOUNG, EEN LEVENSSTIJL OM BIOLOGISCH ZO JONG MOGELIJK TE BLIJVEN
In mijn nieuwste boek Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd leg ik uit hoe ík, inmiddels vér over de 70, biologisch jong bleef. Om jou te informeren geef ik de tips hoe ik mijn hals redelijk glad hield en mijn ogen zelf een ooglift gaf. En ook hoe ik mijn haar nog steeds gezond houd. Daarnaast geef ik aan wat ik deed om van een snoepverslaving, een rookverslaving én een drankverslaving af te komen en hoe ik mijn huid, mijn lichaam én ook mijn relatie gezond houd. Ik vind het fijn om mensen de weg te wijzen. Daarom lees je alles in dit boek. Het is op een gemakkelijk leesbare manier geschreven. Het zijn niet alleen adviezen om het leven zo aangenaam mogelijk te maken, maar ook tips voor als je niet goed kunt slapen of veel haartuitval hebt of regelmatig geestelijke of lichamelijke pijn hebt. Voor mensen die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben of last van uitstelgedrag zijn er ook oplossingen te vinden in dit boek. In de uitgebreide alfabetische index vind je alles heel snel terug.