De Clan

FAN VAN DE CLAN…

De thriller De Clan is geschreven door Marc Marques. Dit is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Marjo en Jacques Horn. In het kader van: doe eens iets geks in je leven, schreven zij deze spannende thriller. Zij worden steeds weer geïnspireerd door al hun reizen over de wereld. In de recensie voor alle bibliotheken in Nederland schreef NBD Biblion: Marc Marques heeft een spannende pageturner geschreven. In bijna vierhonderd pagina’s raast hij samen met zijn lezers over de gehele wereld en laat ze getuige zijn van duistere intriges.

Redactie: AWP Amsterdam

Crimefighters Oscar Reiling, Fiona Holtman en John van Baalen hebben voldoende redenen om zich ten volle te geven voor hun vak. Wraakgevoelens drijven hen zoveel mogelijk misdaden op te lossen.

Op dringend verzoek van mediamagnaat James Conrad uit Washington, D.C. laat de bekende Amsterdamse crimefighter Oscar Reiling al zijn lopende projecten wijken voor het onderzoek naar de gruwelijke ontvoering van Conrads dochter door leden van een nieuwe wereldwijd oprukkende beweging. Onmiddellijk raken de zaken in een stroomversnelling. Gevaar dreigt van alle kanten. Dodelijke slachtoffers vallen in Amerika en niet veel later ook in Hongkong. Tegelijkertijd komen er bedreigingen aan Reilings eigen adres. Ondanks alles loopt het gehele proces gesmeerd. Totdat het in Amsterdam ontstellend misgaat. Wanneer de zaken daar volledig uit de hand lopen komt de crimefighter tot het besef dat déze missie voor hem en zijn partners, Fiona Holtman en John van Baalen, niet alleen vrijwel onmogelijk is, maar bovenal levensgevaarlijk…

REVIEW
ÉCHT EEN BOEK VOOR JULLIE, mailde onze zoon ons. Het klopte! We houden van actie en avontuur. Fantastisch boek. Wij
kochten de paperback online bij Bol. Absoluut VIJF sterren van ons!