Facelift à la Carte

Facelift à la Carte

Wat is de Facelift à la Carte kaart?
Het prettige aan de Facelift à la Carte-kaart is, dat er een compleet faceliftend programma op staat dat uitermate overzichtelijk is. Op de handige, stevig geplastificeerde kaart staan aan één kant geweldige, liftende massages die voor optimale doorbloeding van de huid zorgen en aan de andere zijde de buitengewoon effectieve spierversterkende oefeningen. Heel gemakkelijk is te zien én te leren wat je kunt doen met dit facelift zónder operatie programma om de originele gezichtsvorm – onder meer een strakke kaaklijn  – te behouden of te herstellen. Tevens kun je via de Facelift à la Carte ontdekken hoe je bepaalde storende tekenen van veroudering, zoals onder meer vorming van een onderkin, rimpels in de hals of hangende oogleden, maar ook het invallen van de wangen, een halt toe kunt roepen. Vanaf de Facelift à la Carte-kaart  kun je simpel ‘à la carte’ een keuze maken welk gedeelten van gezicht of hals een zetje nodig hebben of zonder meer het gehele programma volgen om preventief en herstellend bezig te zijn. Niet voor niets volgen vrouwen én mannen over heel de wereld om hun gezicht ‘in  shape’ te houden, de methode van huidspecialiste, Marjo Horn, schrijfster van onder meer de bestseller Verjong je huid in 21 dagen.

De Facelift à la Carte methode draagt veel oplossingen aan om onaangename gevolgen van veroudering grotendeels te voorkomen én te vervagen. Gewoon door dagelijks – preventief of herstellend – een paar minuten, eenvoudige, maar heel gerichte, liftende massages te doen en daarnaast enkele supergoede spieroefeningen om de huid te verstrakken. Al met al zijn er met relatief weinig inspanning heel mooie resultaten te behalen. Daarom is de handige Facelift à la Carte, Quick Reference kaart een geschenk aan jezelf om op een uiterst positieve, opbouwende manier met je huid bezig te zijn.

Ook leuk om de Facelift à la Carte-kaart aan een vriendin of vriend, die interesse heeft in huidverbetering, cadeau te geven. Een origineel cadeautje dat blijvend bruikbaar is.