Facial flex

EEN NATUURLIJKE FACELIFT – VERSTRAK EN VERSTERK JE GEZICHT VOOR EEN JONGER UITERLIJK IN SLECHTS EEN PAAR WEKEN – DE FACIAL-FLEX WORDT GEADVISEERD DOOR BEAUTY SPECIALIST MARJO HORN 

Ouderdomsverschijnselen doen verdwijnen met Facial Flex?
Verslapping van de gelaats-, hals- en kinspieren bestrijden? De dubbele kin weer opspannen? Is dat mogelijk zonder plastische chirurgie? Met Facialflex het eerste apparaat voor gelaatsoefeningen, gunt u zich op de meest natuurlijke manier een facelift. Inderdaad, volgens de aanbevelingen van de Amerikaanse fabrikant is het voldoende tweemaal twee minuten per dag en gedurende twee maanden te oefenen om gelaats-, hals- en kinspieren weer op te spannen. Oorspronkelijk was dit apparaatje ontworpen voor de revalidatie van patienten met brandwonden in het gelaat. Het is erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De cosmetische weldaden van de Facialflex zijn gestaafd door talrijke klinische testen. Het principe is hetzelfde als dat van fitnessoefeningen voor het lichaam: herhaald oefenen tegen een geleidelijk verhoogde weerstand.

DE FACIAL-FLEX VOOR EEN FACELIFT ZONDER OPERATIE!
Met dit kleine apparaatje bestrijk je 2 maanden lang dagelijks in 2 keer 2 minuten, het gehele gebied van onder andere. mond, kaak, hals, wangen, jukbeenderen en zelfs een stukje van het ooggebied, in totaal ca. 26 verschillende spiergroepen. Je stimuleert tevens de doorbloeding. Na deze 2 maanden hoef je nog maar 2 of 3 x per week 120 maal de elastiek op te rekken en kun je eventueel beginnen met een nog sterkere elastiek. De flex is in principe ontworpen voor mensen met brandwonden, afasie en of spraak problemen. Daarbij werd ontdekt dat meteen de rimpels verminderde en de huid er beter ging uitzien.

Facial Flex voor een strakkere kaaklijn en een gladde hals
Facial Flex gemakkelijk bestellen!

De Facial Flex raad ik al jaren aan. Als dit kleine handige apparaatje regelmatig gebruikt, blijven je gezicht en hals in optimale vorm. Dat en veel meer kun je tevens lezen in mijn nieuwste boek Forever Young.
Lees meer

Facial Flex elastiekjes nr. 2
Facial Flex elastiekjes nr. 2 bestellen
Facial Flex elastiekjes nr. 3
Facial Flex elastiekjes nr.3 bestellen