Slapen

Last van slapeloosheid? Je kunt er iets aan doen!

Slaapproblemen 
Er is sprake van slaapproblemen wanneer je ’s nachts moeilijk in slaap komt. Het kan moeilijk zijn om in slaap te vallen, of je kunt ’s nachts verschillende keren wakker worden. Slaapproblemen kunnen je lichamelijke en geestelijke gezondheid beïnvloeden. Slaapgebrek kan ook leiden tot frequente hoofdpijn of concentratieproblemen.

Volwassenen hebben ongeveer acht uur slaap per nacht nodig
De meeste mensen hebben op een bepaald moment in hun leven slaapproblemen. Sommige mensen voelen zich al fris na zes of zeven uur slaap. De meeste volwassenen hebben echter ongeveer acht uur slaap per nacht nodig om zich uitgerust te voelen

Tekenen van slaapproblemen
Die kunnen zijn dat je je overdag niet kunt concentreren, vaak hoofdpijn hebt, geïrriteerd bent, overdag moe bent, te vroeg wakker wordt, de hele nacht wakker blijft of er meerdere uren over doet om in slaap te vallen. Het kan ook zijn dat je overdag weinig energie hebt of dat donkere kringen onder de ogen ontstaan.

Geholpen met Ashwagandha
Veel mensen die slaapproblemen hadden, zijn geholpen met ashwagandha, een plantensoort die groeit in gebieden als Afrika, het Middellandse Zeegebied, Zuid-oost-Azië  en Mauritius. Het is een belangrijke kruidensoort in Ayurveda, een vorm van alternatieve geneeswijzen, gebaseerd op Indiase principes van natuurlijke genezing. Ashwagandha is  ook bekend onder de namen Withania somnifera en Indiase ginseng.

Ashwagandha 240 capsules genoeg voor 3 maanden

Moeite met slapen door lichamelijke en/of geestelijke stress
Ondanks het feit dat ashwagandha niet tot de ginseng familie hoort, heeft het net als ginseng wel een adaptogene werking. Adaptogenen – afgeleid van het Latijnse woord ‘adaptare’ dat ‘aanpassen’ betekent – zijn niet-toxische planten die ons lichaam helpen zich aan  te passen aan lichamelijke en geestelijke stress, zodat we weer meer in balans kunnen komen.

Biologische Ashwagandha capsules
Deze pot bevat 240 hooggedoseerde capsules (650 mg ashwagandha wortelpoeder) van 100% biologische teelt. Ze zijn veganistisch, lactosevrij, glutenvrij, en vrij van toevoegingen zoals magnesiumstearaat en vulstoffen. Daarbij zijn ze gemakkelijk door te slikken.

Voorraad van 3 maanden
Bij drie capsules per dag is de voorraad voldoende voor 3 maanden. Ashwagandha (Withania somnifera) is een van de meest waardevolle geneeskrachtige planten in de Ayurvedische leer. Ashwagandha staat ook bekend als winterkers of Indiase ginseng.

Wijze van inname:
1 capsulemet voldoende water innemen 
bij iedere maaltijd 

Koop deze Ashwagandha capsules gemakkelijk en snel via Amazon.nl

Amazon bestelknop
Ashwagandha bestellen bij Amazon

Slapeloosheid is slecht voor onze gezondheid. Piekeren doet niemand goed.

BETER SLAPEN
Beter slapen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Onderzoek wijst uit dat we allemaal graag stappen zetten om onze slaap te verbeteren maar dat hier uiteindelijk niet zo veel van komt. Wanneer je alles hebt geprobeerd en het lukt niet, kun je gaan voor DroomSap. Dit is een product op basis van honing en biologische kruiden. Je kunt een porbeerverpakking aanvragen. https://www.dromenwinkel.com/

Hieronder informatie over piekeren…

 

Slapeloosheid is slecht voor onze gezondheid. Piekeren doet niemand goed.

BETER SLAPEN
Beter slapen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Onderzoek wijst uit dat we allemaal graag stappen zetten om onze slaap te verbeteren maar dat hier uiteindelijk niet zo veel van komt. Wanneer je alles hebt geprobeerd en het lukt niet, kun je gaan voor DroomSap. Dit is een product op basis van honing en biologische kruiden. Je kunt een porbeerverpakking aanvragen. https://www.dromenwinkel.com/

Hieronder informatie over piekeren…

 

 

NACHTENLANG PIEKEREN
In het boek Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd kun je lezen hoe je meer kunt ontspannen en bijvoorbeeld op een vrij eenvoudige manier van piekeren af kunt komen. Verkrijgbaar in de boekwinkel of online.

Forever Young voedingsprogramma om te ontzuren
Lees meer over het 21-daagse Forever Young programma, wat ervoor zorgt dat je gezondheid een boost krijgt.