Marjo Horn Lifestyle en Anti Aging specialist

BIOLOGISCH JONG BLIJVEN ZORGT VOOR OPTIMALE GEZONDHEID!
Als anti-aging coach en huidspecialist schrijf ik lifestyle boeken en geef ik workshops en presentaties. Naast mijn nieuwste boek: Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd, schreef ik onder meer Verjong je huid in 21 dagen, Welke vitamines doen het voor mij? en Passie en Power, leven met hart en ziel. 
Zie  Topkuur.nl

Kennisdelen geeft voldoening. Daardoor voel ik mij nog steeds zo jong!
Marjo Horn (1946)

Wat kunnen we het best doen voor ons innerlijk én uiterlijk?
In Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd  geef ik tips voor huidverjonging, zoals hoe bovenliprimpeltjes te vervagen, een diep frons verminderen of hoe je een strakkere hals en sterkere haren en nagels krijgt. Bovendien geef ik veel adviezen hoe we mentaal in onze kracht  komen en blijven. Zo leer je  wat je kunt doen als je op een kruispunt staat in je leven en niet zo goed weet welke kant je op moet of wanneer je last hebt van uitstelgedrag of gebrek aan zelfvertrouwen. Daar geef ik supereenvoudige oplossingen voor.

Uiterlijk mooi blijven
In Forever Young beschrijf ik wat je kunt doen  tegen vele soorten pijn, maar óók hoe je op een gemakkelijke manier de zogenaamde ‘love handles’ vermindert. Daarnaast geeft ik tips wat te doen aan problemen met slapen en/of piekeren. Of wat we kunnen doen als we bijvoorbeeld een te strenge meester voor onszelf zijn. Het zijn allemaal tips om optimaal in balans te komen en zoveel mogelijk een geluksgevoel hebben, waar we in staat zijn zo lang mogelijk jong en fit te blijven.

Innerlijk gezond blijven
Vanzelfsprekend komt ook het ontzuren van het lichaam aan bod en als kers op de taart beschrijf ik wat je kunt doen om je liefdesleven. Daarnaast tevens hoe we onze  financiële situatie kunnen verbeteren.  Allemaal zaken waar we blij van worden en waardoor onze cellen jong blijven

Waar is het boek Forever Young te koop?
Forever Young (ISBN 9789078923183) is te koop online voor € 14,99. 
Via Topkuur.nl zijn verzendkosten voor Nederland inclusief, voor België zijn de verzendkosten € 1,99. blij

COLLAGEEN KAN FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS MINIMALISEREN
En het verbetert de elasticiteit én hydratatie van de huid! Maar welke collageen kunnen we hiervoor het best gebruiken? Dat lees je in Forever Young! In dit boek heb ik eindelijk alles op een rij gezet over collageen. Niet alleen wat het voor ons uiterlijk doet, maar ook voor onze botten en de rest van ons lichaam. Hieronder geef ik vast mijn favoriete collageen. 

VIND JE HET OOK ZO MOEILIJK OM DE JUISTE COLLAGEEN TE VINDEN?
Ik heb een supergoede viscollageen gevonden. Het is met hyaluronzuur en vitamine C. € 19,95 en je doet 6 weken met 1 pot. Ik vind dat heel redelijk. Klik hier om er meer over te lezen.

INFADOLAN CRÈME, EEN WONDERMIDDEL VOOR DE HUID
Als ik enthousiast ben over producten, zal ik het niet laten om het te melden. Zo is Infadolan zo’n geweldig product. Ik gebruik het als nachtcrème. Het is enorm voedend door de ingrediënten die erin zitten, zoals onder meer vitamine A en D en Zink.

Infadolan wonderlijk helend!
Deze geweldige crème wordt tevens gebruikt bij eerstegraads brandwonden.
Klik hier voor meer informatie of klik in de onderstaande foto.

Infadolan crème
Nachtcrème die geadviseerd wordt in Forever Young!