Nieuwsbrief februari 2022

ONDERWERPEN VAN DEZE FEBRUARI 2022 NIEUWSBRIEF
–  Uitdagingen aangaan! Dingen doen die we niet voor mogelijk hielden. Kan dat?
–  Tweede druk van  ‘Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd
–  Welke collageen kunnen we het best nemen?
–  De Bio Sub Skin methode met vitamines, aminozuren en peptiden injecties
–  Wat ik de beste vitamine C hyaluronzuur en vitamine E met een mooie prijs
–  Infadolan, de wondercrème nog steeds een wonder voor de nacht
–  De Bio Melt Methode voor rimpels op de bovenlip
–  De Facial Flex voor een strakkere kaak- en halslijn
–  De Facelift à la Carte kaart voor algehele huidverbetering
–  Wat lees je allemaal in Forever Young?

Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd

UITDAGINGEN AANGAAN!
Dingen doen die we niet voor mogelijk hielden. Kan dat? Ik zeg dat het kan, omdat ik het zelf deed. In Forever Young beschrijf ik hoe ik dat deed en hoe iedereen dat kan doen. En soms sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke kant je op moet gaan. Veel tips waar ik zelf heel veel aan heb (gehad) geef ik door. Mijn zoektochten kunnen anderen mogelijk helpen om zonder omwegen dingen te doen en/of te laten die kunnen leiden tot dingen die we niet voor mogelijk hielden.
Uiterlijk én innerlijk
Ja, ik besteed voldoende aandacht aan het uiterlijk in dit boek, maar het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk. Ons innerlijk welzijn komt óók uitgebreid aan bod. Het gaat erom een goede balans te krijgen door middel van eenvoudige dingen die mij altijd helpen om biologisch zo lang mogelijk jong te blijven. De formule hiervoor wil ik graag met je delen. Je vindt het kort en bondig  beschreven in Forever Young, de kunst van jong blijven op iedere leeftijd. Bestellen via de boekwinkel ISBN 9789078923183 of via Topkuur.nl of via Bol.com
VIND JE HET OOK ZO MOEILIJK KIEZEN WELKE COLLAGEEN HET BEST IS? IN HET BOEK FOREVER YOUNG GA IK UITGEBREID IN OP COLLAGEEN. GRAAG WILDE IK DOORGEVEN WELKE COLLAGEEN NU EIGENLIJK  HET BEST IS EN VOOR WIE. WANNEER JE NAMELIJK PIJN HEBT, GEBRUIK JE EEN ANDER SOORT COLLAGEEN DAN VOOR HUIDVERBETERING. IN DEZE NIEUWSBRIEF HEB IK HET OM HET KORT TE HOUDEN ALLEEN OVER COLLAGEEN VOOR DE HUID.  IK HEB NA LANG ZOEKEN EEN FANTASTISCH PRODUCT GEVONDEN! LEES MEER HIERONDER.


Wat heb jij nog jonge armen’, zei een klant in mijn Dermakuurpraktijk kortgeleden tegen mij. Ik hoor dat vaak over mijn hals en decolleté, maar nooit eerder hoorde ik het over mijn armen. Hoe kan ik ineens op mijn 75e jongere armen hebben, vroeg ik me af. Op dat moment realiseerde me dat ik vanaf augustus j.l. marinecollageen capsules inneem.  Het gaat om marine collageen capsules met hyaluronzuur en vitamine C. Ze zijn niet duur, vooral als je weet dat ik met één pot  6 weken doe.  Lees meer https://marjohorn.nl/collageen

HYALURONZUUR IS BELANGRIJK VOOR EEN VOCHTARME HUID EN  GEEFT OOK VOLUME!
Vitamine C met hyaluronzuur en vitamine E voor thuisgebruik. Ook geschikt voor de dermaroller!


Hyaluronzuur is belangrijk voor onze huid. Als we jong zijn hebben we voldoende, maar naarmate we ouder worden neemt het af. Daarom is het aan te raden regelmatig een kuurtje te doen met hyaluronzuur. Zelf gebruik ik hyaluronzuur met 20% vitamine C en ook vitamine E. De prijs is heel schappelijk. Je kunt hem ook gebruiken met microneedling. Wist je dat ik over microneedling en bindweefselmassage en cupping ook veel informatie geef in mijn boek Forever Young?
Lees meer op https://marjohorn.nl/hyaluronzuur 

WAT IS NIEUW IN DE DERMAKUURPRAKTIJK?
De Vitamineboost via mesotherapie met injecties of via insluizen met microneedling 
of high frequency !


Mesotherapie doe ik al 15 jaar in mijn praktijk. Met mijn nieuwe producten zijn de resultaten nóg mooier. Ik gebruik bijvoorbeeld DNA-Liquid – dé Anti Aging Solution met pure nucleïnezuur dat een essentiële bijdrage levert aan weefselherstel. En DMAE voor versteviging van de huid. Glutathione voor zonbeschadiging en/of Argireline, de anti-rimpel oplossing. Kortom, er kan een cocktail op maat gemaakt voor iedere klant. Lees meer op https://dermakuur.nl

Klik hier voor het aanvragen van de Dermakuurprijslijst

WAT IS NIET NIEUW IN DE HUIDPRAKTIJK MAAR NOG STEEDS SUPERGOED 
Bovenliprimpels behandelen met de Bio Melt Methode


Bio Melt methode voor de bovenlip

Met de Bio Meltmethode behandel ik rimpels op de bovenlip  al 20 jaar. Deze behandeling pas ik toe bij mensen de een verhoornde huid hebben op de bovenlip. Je hebt wel een week korstjes op de bovenlip, maar het is eigenlijk de enige behandeling die goed werkt bij diepere rimpels. Meerdere behandelingen kunnen noodzakelijk zijn.  https://dermakuur.nl/biomelt


De Bio Melt Methode voor een gladdere bovenlip

Klik hier voor het aanvragen van de Dermakuurprijslijst

INFADOLAN CRÈME, IS HET ECHT EEN WONDERMIDDEL?


Ja, hoor, ik gebruik Infadolan, net als heel veel van mijn klanten, zowel van Topkuur.nl als in mijn Dermakuurpraktijk, de Infadolan nog steeds als nachtcrème. Deze wondercrème is supervoedend en zacht. De vitamine A, D en zink, samen met de andere geweldige ingrediënten zorgt ervoor dat de huid heerlijk soepel blijft en rimpeltjes minder kans krijgen te settelen.
KOPEN VIA TOPKUUR.NL

 WAT KUN JE MET DE FACELIFT KAART? DE NAAM ZEGT HET: JEZELF EEN FACELIFT GEVEN!
Deze oefeningen en massages kun je heel gemakkelijk zelf thuis doen. Ik begon ermee toen ik 32 was.


Het prettige aan de Facelift à la Carte-kaart is, dat er een compleet faceliftend programma op staat dat uitermate overzichtelijk is. Op de handige, stevig geplastificeerde kaart staan aan één kant geweldige, liftende massages die voor optimale doorbloeding van de huid zorgen en aan de andere zijde de buitengewoon effectieve spierversterkende oefeningen.
KOPEN VIA TOPKUUR.NL

WAT DOET DE FACIAL FLEX? DIT KLEINE APPARAATJE KAN DE HUID STRAKKER MAKEN!


Facial Flex voor een strakkere hals en kaaklijn

FACIAL FLEX VOOR EEN STRAKKERE KAAKLIJN EN EEN GLADDE HALS
De facial flex traint de spieren van de wangen en van de kaak. Het helpt op een eenvoudige manier onze kaaklijn te verstrakken, waardoor tevens de huid van de wangen gladder wordt. Maar dit apparaatje zorgt er tevens voor dat een onderkin kan verminderen. Het is heel simpel, maar bijzonder effectief
Lees meer op https://facialflex.nl

FOREVER YOUNG, DE KUNST VAN JONG BLIJVEN OP IEDERE LEEFTIJD KAN JE LEVEN MOOI VERANDEREN! ALLEEN DE COVER AL ZET MIJ AAN TOT BEWEGEN, ZEI EEN ANDERE LEZER,IK ZET STEEDS WEER DE MUZIEK AAN EN GA DANSEN.


JA, HET IS WAAR, DANSEN KOST NIETS EN HET WERKT TEVENS GOED VOOR HET BREIN! HET BREIN DAT IS WAAR HET OM DRAAIT. ALS WE DAT GEZOND HOUDEN, HEBBEN WE AL HEEL VEEL BEREIKT OM BIOLOGISCH SUPERJONG TE BLIJVEN.


OH JA, ZIE DIE LETTERS ACHTER DE DANSERS? DAAR STAAT VIP. DIE VIP, DAT BEN JIJ, JE BENT IN MIJN OGEN EEN HÉÉL BELANGRIJK PERSOON! 


Hoe ik weet dat Forever Young je leven mooi kan veranderen? Omdat alles wat erin staat mijn eigen leven mooi veranderd heeft. Waardoor ik nu op mijn 75e volop in het leven kan staan  en mijn leven een behoorlijk hoog cijfer kan geven en zelfs gelukkig ben, ook wanneer het wat minder gaat. Geluksgevoel heeft naar mijn mening niets met omstandigheden te maken. Het gaat erom hoe we in ons vel zitten. En vooral hoe we met bepaalde situaties omgaan en vooral met de mensen om ons heen. Wanneer we dat onder controle hebben, gaat het leven meestal een stuk soepeler. Het is bepaald niet  ingewikkeld. Alles kan gewoon thuis, alleen of met je dierbaren. Gewoon lekker lezen!

Forever Young kopen bij https://topkuur.nl of andere online winkels zoals Bol.com
Als je vragen hebt, kun je me mailen op info@dermakuur.nl of bellen op 020-6425103.

Mooie dag toegewenst!
Marjo Horn

Heel leuk als je me ook volgt op sociale media.        
Klik hier voor het aanvragen van de Dermakuurprijslijst