Vitamineboost

WAT KAN DE VITAMINEBOOST VOOR JOU DOEN?

WAT DOE IK IN MIJN DERMAKUURPRAKTIJK IN AMSTERDAM?
Als anti aging specialist behandel ik in mijn praktijk de huid van veel vrouwen en mannen onder meer met een vitamineboost met hyaluronzuur, 24 aminozuren, 12 vitamines, 4 mineralen en 4 co-enzymen. Daarnaast behandel ik vooral mimische rimpeltjes optimaal met argireline. 

De Vitamineboost geeft je huid een geweldige oppepper!
De Vitamineboost is speciaal ontwikkeld als revitaliserend en intensief hydraterend cocktail voor de vermoeide, vale huid en voor aanpak van rimpels en huidverslapping. Argireline is specifiek ontwikkeld voor mimische rimpeltjes. Mensen die liever geen botox willen, kunnen veilig gebruik maken van argireline die gebruikt wordt bij de Bio Skin Meso Methode, ofwel BSMM. 

ACTIEVE INGREDIËNTEN

 • Hyaluronzuur
  Hyaluronzuur vult de ruimte tussen collagene en elastine vezels, levert een belangrijke bijdrage aan de celdeling en migratie van huidcellen naar het huidoppervlak, bevordert de fibroblast activiteit en zorgt dat essentiële voedingsstoffen vanuit het bloed naar de levende huidcellen worden getransporteerd. Het belangrijkste kenmerk is echter dat het tot 1000 maal het eigen gewicht aan vocht kan aantrekken en vasthouden. Dit zorgt voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid. Daarnaast stimuleert hyaluronzuur de huideigen aanmaak van glycosaminoglycanen (GAG’s). Zij spelen ook weer een sleutelrol bij het vasthouden van vocht in de huid en stimuleren de collageenaanmaak. Een tekort aan GAG’s versnelt het verouderingsproces omdat het leidt tot verlies van collageen en elasticiteit.

 • 24 Aminozuren: 
  Aminozuren zijn de bouwstenen van letterlijk alles in het menselijk lichaam, dus ook van de huid. Het lichaam kan pas gezonde huidcellen, collageen en elastine produceren als het over voldoende aminozuren beschikt. De huid vernieuwt zich constant: een continue aanvoer van aminozuren is derhalve belangrijk. 

 • 12 Vitaminen:
  Vitamies A, B1, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, H. Deze vitaminen ondersteunen en stimuleren de huideigen (herstel)processen en zorgen zo voor een sterke, gezond uitziende huid. Deze krachtige vitamine cocktail geeft daarnaast een boost aan de collageen aanmaak, verbetert de hydratatie, teint en textuur van de huid, werkt ontstekingsremmend, beschermt tegen beschadigingen door vrije radicalen (roken, zon, stress) en heeft een huid verhelderende werking.

 • 4 Mineralen:
  Mineralen voorzien de huidcellen van energie die nodig is om de huidherstel- en vernieuwingsprocessen uit te voeren en zorgen dat vitaminen hun werk goed kunnen doen. Er is echter vaak sprake van een mineralentekort. Daarbij komt dat de huid dat als we ouder worden steeds slechter doorbloed raakt en de aanvoer van voedingsstoffen naar de huidcellen verslechterd.
   
 • 4 Co-enzymen:
  Co-enzymen voorzien de huid van energie om collageen en elastine aan te maken, stimuleren de cel vernieuwing en zijn dankzij het hoge gehalte antioxidanten, in staat om cel beschadigingen en collageenafbraak als gevolg van vrije radicalen te voorkomen en te herstellen. Ze vertragen oxidatie door meer zuurstof naar de huidcellen te brengen waardoor zij beter kunnen regenereren. Dit helpt de celmembranen stabiliseren, waardoor het verouderingsproces vertraagt.

DE VITAMINEBOOST - RESULTATEN VAN ANDEREN

Marjo Horn Dermakuren voor een geweldige vitamineboost!

VOOR MEER INFORMATIE KLIK IN DE VOLGENDE LINKS