Vitamines D3 en K2

100% PLANTAARDIGE FORMULE: Vitamine D3 + K2 + magnesium.. Vitamine D3 uit korstmos (7000 I.E) + vitamine K2 als MK-7 99%. Magnesiumdicitraat werkt als een activator van de vitamine D en verhoogt de biologische beschikbaarheid in vergelijking met normale vitamine D3. Het is een hoge dosering die eenmaal per week wordt ingenomen. Heerlijk handig!

Vitamine D3 + Vitamine K2 + Magnesium
  • 100% PLANTAARDIGE FORMULE: MoriVeda Vitamine D3 + K2-capsules schitteren met een vega-productsamenstelling die uniek is op de markt. Vitamine D3 uit korstmos (7000 I.E) + vitamine K2 als MK-7 99% All-Trans van Natto (200 µg) – perfect gecombineerd met magnesium om de biologische beschikbaarheid van het product vele malen te verhogen. Het aanwezige magnesium kan helpen om de vitamine D (cholecalciferol) direct in de maag te activeren.
  • VOORRAADPAKKET: Wij bieden 90 capsules hoog gedoseerde Vitamine D3 + K2 MK7, aangevuld met natuurlijk magnesiumdicitraat. Door de hoge dosering Vitamine D3 is één capsule per week voldoende om de aanbevolen voedingsnorm te halen. Een verpakking is theoretisch voldoende voor bijna 2 jaar (90 weken).
  • PERFECTE COMBINATIE IN HET WEKELIJKSE DEPOT: Met slechts één kleine veganistische capsule vult u uw vitamine D-reserve met de zonnevitamine gedurende 7 dagen. Hoogwaardige, veganistische vitamine K2 MK-7 All-Trans is een belangrijke cofactor voor de effectieve ondersteuning van de botstructuur. Magnesiumdicitraat werkt als een activator van de vitamine D en verhoogt de biologische beschikbaarheid in vergelijking met normale vitamine D3.
  • TOPKWALITEIT: MoriVeda Vitamine D3 + K2-capsules staan voor topkwaliteit en zijn 100% Made in Germany. Hoogste kwaliteit en puurste ingrediënten in farmaceutische premium kwaliteit zonder scheidingsmiddelen of hulpmiddelen. Productieprocessen volgens GMP, HACCP en DIN ISO 9001 onderstrepen de productkwaliteit van MoriVeda.
  • PURE NATUURLIJK EN 100% VEGAN: Het merk MoriVeda staat voor eerlijke en pure producten in natuurlijke samenstelling. We vermijden chemische toevoegingen en hulpstoffen in de inkapseling en garanderen veganistische kwaliteit. Dit product is laboratorium getest en vervaardigd in Duitsland. Alle productieprocessen vanaf de aankoop van grondstoffen tot de voltooiing van het product worden begeleid door onafhankelijke laboratoriumanalyses om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen.
Amazon bestelknop
Vitamine D3 plus K2 bestellen via Amazon.nl