Vitamines, Mineralen, Aminozuren

De Vitaminebijbel bestellen via Bol.com

IN DEZE VITAMINEBIJBEL VIND JE DE VOEDINGSSTOFFEN OP EEN RIJ

CELLEN DIE JONG BLIJVEN, GAAN VÉÉL LANGER MEE!
Kunnen we couperose voorkomen? En osteoporose en een hoge bloeddruk? Of zelfs dementie? Ik streef ernaar om mijn cellen zo jong mogelijk houden. Dat doe ik zelf met voeding. Ik haal alle voedingsmiddelen uit het boekje Welke vitamines doen het voor mij? Daar staan niet alleen alle vitamines in, maar ook mineralen en de essentiële aminozuren. Ik haal er zelfs uit hoe ik couperose kan voorkomen en ouderdomsvlekken en… ook reumatische klachten. De bloeddruk laag houden is ook zo’n dingetje als we ouder worden. Je kunt er een pilletje voor nemen, maar daar kies ik niet voor. Daarbij wil ik mijn hersenen graag zo lang mogelijk gezond houden. Ik kwam erachter dat wetenschappers ontdekten dat er zoveel voedingsmiddelen zijn om dementie, de ziekte van Alzheimer of Parkinson te bestrijden. Als je dat weet, is de keuze snel gemaakt. Daarom probeer ik dat soort ouderdomsziektes zoveel mogelijk te voorkomen. Handig is het.

         WELKE VITAMINES DOEN HET VOOR MIJ? 
         160 pagina’s met meer dan 150 producten met hun bouwstoffen
          en tevens lichamelijke-  en geestelijke symptomen bij tekorten

Zomaar een paar vragen waar je antwoord op krijgt, zoals
Wat is het schoonheidsmineraal en waar zit het in? Welke vitamines verminderen stress? Van welk aminozuur uit voeding kun je beter slapen? Welke voeding kan helpen om van een eetverslaving af te komen? Van welke voeding kun je juist weer wat meer eetlust krijgen? Kunnen vitamines de vruchtbaarheid verbeteren? Hoe krijg je meer zin in sex?

                Wat leer je verder uit dit kleine handige boekje?
                Heel veel over vitamines, mineralen, spoorelementen en aminozuren, zoals:

Een gebrek aan vitamines kan tot de meest vervelende klachten leiden, zoals doodmoe zijn, maar niet weten waarvan. Of aldoor problemen met slapen. Soms last van spanning of van piekeren. Een geheugen dat je af en toe gewoonweg in de steek laat. Het zóu kunnen duiden op een vitamine-tekort. En ook lichamelijke klachten, zoals pijn, kramp, last van je maag of haaruitval spelen vaak een rol.  Maar wat kun je eraan doen? Met de juiste vitamines zou je mogelijk verlichting kunnen krijgen. Dat roept echter wel enkele vragen op. Namelijk, om welke vitamines gaat het? Moet je supplementen slikken of haal je de vitamines eenvoudigweg uit voeding? En zo ja, uit wélke voedingsmiddelen? Antwoorden vind je in dit boek

Forever Young bestellen via www.topkuur.nl