Wallen en donkere kringen

Oogmaskers voor donkere kringen en wallen onder ogen

Wat kunnen we doen aan wallen en/of donkere kringen?
Die vraag krijg ik regelmatig in mijn huidpraktijk. Omdat de meeste mensen het moeilijk vinden om wallen, gezwollen ogen en donkere kringen te voorkomen, adviseer ik dit oogmasker dat heel gemakkelijk  is in gebruik voor zowel mannen als vrouwen. De vele positieve reviews spreken voor zich. Lees hieronder meer over dit gelmasker voor wallen en donkere kringen.

Herbruikbaar masker voor wallen en donkere kringen.

Herbruikbaar gelmasker voor warmte- en koudetherapie 

Supergoed Gel-Oogmasker:
Dankzij de geavanceerde geltechnologie is dit masker uiterst comfortabel en past het door de verstelbare band altijd, daarbij past het formaat  zich gemakkelijk aan de contouren van het gezicht aan. Dit geweldige gezicht-masker kan gebruikt worden als een warme of koude behandeling.

Ook voor andere problemen, zoals onder meer migraine of slapeloosheid
Daarnaast helpt dit masker bij de verlichting van hoofdpijn, migraine of een kater, wallen of gezwollen ogen, geïrriteerde ogen van allergieën, vermoeide ooggebieden & droge ogen of elke vorm van ontsteking. Dit verkoelende oogmasker zorgt voor medicijnvrije verlichting van neusverkoudheid, blefaritis, blauwe plekken of geeft zelfs verlichting na een oogoperatie. Daarnaast heeft dit masker ook therapeutische voordelen, zoals ontspanning om te helpen in slaap te vallen en het verminderen van stress.

Heel gemakkelijk in gebruik:
Voor een koud kompres moet het masker minstens 1 uur worden gekoeld voor gebruik. Voor een warm kompres dompel je het gelmasker 5 minuten onder in warm water. Bevestig de verstelbare bandjes van het gel-oogmasker op de gewenste comfortstand. Al met al een fantastisch methode om wallen en donkere kringen aan te pakken. Klik hier voor meer informatie.

Klik in de foto om te bestellen